Centrum Salvator v Bratislave ponúka rôzne typy pobytov a akcií. Prinášame vám ich ponuku duchovných obnov pre zasvätených v roku 2023.

Začiatok v piatok o 18.00 hod svätou omšou, ukončenie v nedeľu obedom.
Cena: Poplatok za celý pobyt je 53,40 EUR– platba pri nástupe na recepcii Centra Salvator (zahŕňa 25,– EUR/os./deň za ubytovanie a stravu; 1,70 EUR/os./noc za mestskú daň). Ubytovanie je v jednolôžkových izbách.

Zvlášť pozývame na marcovú duchovnú obnovu, ktorá je určená iba zasväteným osobám. Môžeme zobrať ešte 15 záujemcov – prihlasovanie sa končí 9. 3. 2023. Ostatné duchovné obnovy sú otvorené pre zmiešané skupiny – aj pre zasvätených, aj pre laikov. Prihlásiť sa môžete na adrese: duchovneaktivity@centrumsalvator.sk

Centrum Salvator – duchovné, konferenčné i ubytovacie centrum zriadila Kongregácia sestier Najsvätejšieho Spasiteľa na Jakubovom námestí, v starom meste v Bratislave. V areáli sa tiež nachádza kláštor sestier, sídlo provincie i charitný domov pre staršie sestry a taktiež stravovacie zariadenie s krásnou záhradou.

Informácie o ďalších podujatiach v Centre Salvator a možnosť prihlásiť sa nájdete na stránke https://www.centrumsalvator.sk/.

sestra Celina Pčolinská

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *