Saleziánky si tento rok pripomenuli 80. výročie príchodu na Slovensko. Sestry sa venuje predovšetkým mladým a sú aktívne prítomné aj v médiách.

Dizajn webu saleziánok spravila pred niekoľkými rokmi sestra Katarína Berešová, ako grafička ho mala kvalitne premyslený a naplánovaný. Tento rok sa mediálny tím saleziánok zameral viac na sfunkčnenie, zrýchlenie a redizajn webu.

Webové menu salezianky.sk má zaujímavé kategórie. Nájdete tam informácie o saleziánkach kto sú, aké majú poslanie, históriu a aké sú aktuálne komunity na Slovensku. Okrem článkov z komunít, salezianskej rodiny, spirituality a blogov si viete rozkliknúť aj podcasty sestier o bežných a aj netradičných témach. V sekcií podporte nás máte príležitosť nahliadnuť do projektov saleziánok, v ktorých sa môžete stať darcom a sledovať použitie vašich poskytnutých prostriedkov.

Na novom webe sa môžete prihlásiť na odoberanie newslettera alebo kontaktovať sa priamo na média, sekretariát a provinciálnu predstavenú saleziánok. Nájdete na ňom aj všetky potrebné odkazy na sociálne siete a svetovú inštitútnu webku saleziánok.

Dagmara Čepelová, FMA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *