Na základe pozitívnych spätných väzieb takmer 20 účastníčok vzdelávacieho kurzu „Ako vykročiť k spokojnejšiemu zasvätenému životu“, ktorý sa zrealizoval vo Family Garden v marci tohto roku si vám dovoľujeme ponúknuť jeho reprízu. Cieľom kurzu je napomôcť zasväteným osobám dešifrovať realitu vlastnej osoby, spoznanie samej seba ako daru pre budovanie spoločenstva. Taktiež rozpoznať a pracovať s kľúčovými prvkami, ktoré tvoria základ pre vytváranie harmonických vzťahov. Viac o zrealizovanom kurze nájdete TU.

Formou prednášok a interaktívnej práce sa naučíme rozvíjať zručnosti, ako prijať, pochopiť a ovládať vlastné emócie. Objasníme si, čo je to konflikt, jeho prvky a ako konflikty zvládať. V neposlednom rade si ukážeme , čo sú to limitujúce, resp. užitočné presvedčenia a ako môžu byť v živote človeka nápomocné.

Termín a časovanie:
12.6.2020 (piatok) od 13.30 do 17.30 a 13.6.2020 (sobota) od 9.00 do 17.00.

Miesto:
Vzhľadom na opatrenia proti šíreniu koronavírusu ponúkame kurz formou „online“. Účastníci budú pripojení cez internet s využitím aplikácie Zoom. Pre zabezpečenie diskrétnosti počas realizácie kurzu je potrebné, aby bol účastník počas pripojenia v miestnosti sám. Počet účastníkov je obmedzený na max. 15.

Cena:
Zľavnenú cenu kurzu ponúkame v hodnote 60 EUR/účastníčka. (Reálne náklady na realizáciu kurzu sú v hodnote 120 EUR/účastníčka). Termín na prihlásenie a na uhradenie poplatku za kurz je do 30.5.2020. Platbu uhrádzajte na číslo účtu: SK46 0200 0000 0034 4751 6859. Ako variabilný symbol uveďte: 200612. Do poznámky pre prijímateľa uveďte vaše priezvisko.
Link na prihlasovanie nájdete TU.
V prípade naplnenia kapacity kurzu bude prihlasovanie zastavené.

Lektori: Mgr. Katarína Baginová, PCC (ICF) a Mgr. Eva Rušínová, FMA.
Odborný konzultant: Mgr. Monika Skalová, FMA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *